Virózy a chřipky v letošním období? Víme, co očekávat i jak si chránit své zdraví!


Chladné počasí není jen důvodem k oblékání teplého oblečení, ale také k péči o své zdraví. Zatracené zimní dny! Když venku teploty klesají a mráz vám šimrá po zádech, vaše imunita je vystavena zkoušce. Jak ale můžete udržet své tělo odolné a připravené na tento boj s chladem?

Ministerstvo zdraví České Republiky odhaduje,, že více než 70 % lidí se v posledních týdnech potýká s rýmou a nachlazením! A to není ani zdaleka všechno. Chřipka se v ČR rozjíždí na plné obrátky, s odhadovanými stovkami tisíců lidí, kteří se chystají přivítat ji s otevřenou náručí (a kapesníky).


Více v nezávislém testování


Virové kmeny se šíří jako by byly na misi najít vás, a vypadá to, že mají mapu přímo k vašim dveřím! Nejnovější údaje odvážně tvrdí, že dokonce každý druhý čech aktuálně zápolí s nějakou formou virózy. Někteří experti varují, že nejděsivější čísla teprve přijdou.


Více v nezávislém testování


A co je ještě horší? Tyto neúprosné viry nepřijdou jen na návštěvu do našich nosů a krků, ale rozhodly se slavit Vánoce s námi, letošní virózy jsou dlouhé a intenzivní. Nepočítejte s klasickou 3 denní rýmou! Kdo by ale chtěl vidět vánoční stromeček jen ze lůžka?


Více na phytoxan.cz


S dostatkem péče o sebe a své tělo můžete vítězně čelit chladným dnům a vyhnout se častým návštěvám u lékaře. Buďte svědomití a chraňte své zdraví! Vitamín C již nestačí. Přichází mnohem modernější řešení. Phytoxan– je sofistikovanou kombinací účinných látek s obsahem arabinogalaktanu, který se složitě získává za polárním kruhem z kořenových buněk dřevin rodu Larix. Stejně jako tyto buňky jsou připravené na extrémní mrazy Phytoxan se postará i o vás.


Publikováno 4. 12. 2023