Víte, jak prožít podzim bez zdravotních problémů? My ano!

Teploty klesají a dny se zkracují, což znamená jediné: O slovo se začíná hlásit podzim. Připravit byste se měli nejen na příchod sychravého počasí, ale zejména na začátek sezonních onemocnění, kterým každoročně podlehne až 10 000 Čechů. Je zarážející, že navzdory tomuto alarmujícímu číslu mnozí závažnost chřipky podceňují. Přitom překonat tuto nechvalně známou sezonu ve zdraví není těžké – chce to jen pohotově reagovat na symptomy a zaměřit se na prevenci.

Jak to dopadá, když se neléčíme správně?

Jak se cítíte, když na Vás „něco“ leze? Potýkáte se s bolestí a pálením v krku? Dráždivým suchým kašlem? Teplotou? bolestí hlavy?  ucpaným nosem a zimnicí?

Podobné symptomy mají chřipka nebo nachlazení. Zatímco nachlazení vás vyřadí z provozu na průměrně v řádu desítek dní, špatně léčená chřipka vám může znepříjemnit život klidně na po zbytek roku. Dlužno dodat, že ne každý má to štěstí, že se z ní vyléčí – jen v České republice patří do rizikové skupiny 50 % obyvatelstva, přičemž zhruba 2 % všech úmrtí v zemi jsou zapříčiněna neřešením těchto nákaz. Další statistiky týkající se chřipky najdete na webu Prirodniantibiotikum.cz.


Jedinou možností, jak odolat nemocem, je posílit imunitu

Právě posílení imunity patří k nejúčinnějším preventivním opatřením vůbec. Se zvýšením obranyschopnosti imunitního systému vám pomůže vitamin C. Nicméně již existují extrakty, které mají v součinnosti maximální efekt.

K dalším vysoce účinným látkám k posílení imunity patří kurkumin, dobromysl obecná, šalvěj lékařská, pepřovník černý a především arabinogalaktan, který se složitě získává speciálně upravených kořenových buněk dřevin rodu Larix. Ty se vyskytují pouze ve vysokých nadmořských výškách za polárním kruhem. Ne náhodou má na zpracování patent švýcarská společnost, která tento extrakt dodává na tamní trh pod názvem ResistAid®.

Phytoxan – je sofistikovanou kombinací účinných látek, které účinky ResistAid® podporují.


Bez maximalizace imunity změny nečekejte

Phytoxan vám na rozdíl od antibiotik nenaruší střevní mikroflóru a neobsahuje žádné chemické látky. Naopak kombinuje pečlivě vybrané přírodní suroviny podporující obranné reakce organismu při častých projevech viróz a nákaz. Jeho účinky ověřilo 58 dobrovolníků. Jak celé testování dopadlo se dočtete zde.

Publikováno 15. 9. 2022